Átszemélyesítés

Az átszemélyesítés egy olyan folyamat ami lehetővé teszi az online-pénztárgépek üzemeltetőjének megváltoztatását az Adóügyi Ellenörző Egység cseréje nélkül. Ez a lehetőség nem minden típusú gépnél elérhető! Az engedélyt kapott, átszemélyesíthető pénztárgépek listája megtalálható az MKEH és a NAV honlapján. Bármelyik pénztárgép üzletet választja, ajánlatos átnézni előtte!

Az átszemélyesítés bizonyos feltételek mellett kivitelezhető és nem minden esetben sikerül! Ez gép típusonként eltérő lehet!!!

A legfontosabb, hogy a legújabb firmware-el kell rendelkeznie a gépnek, ha ez nem így van rögtön egy frissítés kell rá, ami általában 1 nappal hosszabítja a folyamatokat. Egyes típusoknál kell forgalmazó és az Adóügyi Egység gyártójának engedélye és minden esetben szükség van a Mobil szolgáltató visszajelzésére, hogy a gépre nincs előfizetői tartozás.

FONTOS! Ha idegen helyről vásárolunk használt gépet, mindig győződjünk meg, hogy nincs tartozás a péztárgépen és a géptípus megfelel az új jogszabályoknak! A forgalmazó feltételei szerint végezték el az éves kötelező felülvizsgálatot (vannak forgalmazók akik ennek hiánya nélkül további díjat számítanak fel!) Továbbá a a mobil szolgálatónál nincsen tartozás, mert annak hiányában nem lehet átszemélyesíteni az online-pénztárgépet.

FONTOS, hogy minden esetben tudjunk a gép előéletéről, esetleg nem azért akarják eladni nekünk a pénztárgépet, mert állandóan meghibásodott. Átszemélyesítik nekünk és utána pár hét, esetleg pár nap alatt "bedöglik" az Adóügyi Egysége és aztán rákölthetjük az AEE cserére mégegyszer az átírás árát, ami már egy új gép árával vetekszik.

Jelenleg nem minden pénztárgép személyesíthető át a szervízben. Vannak típusok amelyeknél a forgalmazó jár el. Az átszemélyesítés és az ezzel járó adminisztrációs folyamatok általában 1-2 napig tartanak. ( pénztárgépenként eltérő )

Az átírás ára géptípusonként eltérő lehet! Aki saját gépet akar tovább vini egy másik vállalkozásába annak az átszemélyesítési díjat kell fizetnie, aki használt gépet vesz akár tőlünk, akár tulajdonostól számolnia kell a "Vas" árával pluszban.

A gyári garancia leteltével óvatosan kezeljük a használt gépek adta lehetőséget, mert fájdalmas is tud lenni anyagilag egy elhamarkodott rossz döntés. ( Itt jegyezném meg, hogy AEE csere esetén minden esetben garancia is jár a gépek mellé! )

Átszemélyesítés Szervízünkben 30.000Ft Teljeskörű ügyintézéssel!

Érdeklődjön Szervízünkben, Telefonon vagy Emailben!

Vissza a bejegyzésekhez

Budapesten és Pest megyében a kiszállás 2000 Ft+Áfa!

Azonnali számlajóváírás. Kereskedői számla. VISA üzleti kártyák.

A jelenleg érvényben lévő jogszabályok és az ehhez kapcsolódó pénztárgép szoftverek lehetővé teszik a pénztárgépek ún. „átszemélyesíthetőségét”. Ezért tulajdonosváltás esetén nem kell már az Adóügyi Ellenőrző Egységet kicserélni.Mit jelent ez? Bővebben...

Nálunk minden szükséges dokumentumot megtalál! Bővebben...

Ha üzemeltető pénztárgép használathoz kötött tevékenységét az üzemelés helyén befejezi, akkor a pénztárgépet le kell selejtezni. Bővebben...

Tudjon meg mnden az online pénztárgépekre vonatkozó jogszabályokról. Bővebben...

Jelenleg három mobil szolgáltató kínál kiskassza csomagot. Bővebben...

Írjon Nekünk bátran és mi 24 órán belül válaszolunk.
E-mail címünk: info@online-penztargep.net

online pénztárgép márkák