Az online pénztárgép AP száma

Ismét egy gyöngyszem, ami az üzemeltetők leleményességét és ügyességét bizonyítja. Az üzemeltetőét, aki nem ijed meg hol mi jogszabálytól, rendelettől, no meg a NAV ellenőröktől.
A vonatkozó jogszabályok előírják, hogy a pénztárgépet úgy kell elhelyezi, hogy a vevői oldalán található AP számot (ez a gép egyedi azonosítószáma) a vevő és adott esetben az ellenőr is jól láthassa. Ha erre nincs mód, akkor minimum 3 centiméteres betűkkel és számokkal ezt az azonosítót papír alapon is ki lehet írni és jól látható helyen elhelyezni.

Ruhaüzlet Békéscsabán. Az üzemeltető tisztában volt a jogszabályi kötelezettségével, hiszen többször is a lelkére kötöttük. Ezért leszedte a pénztárgép öntapadós „rendszámát”- ugyan ez a gép elválaszthatatlan, szerves részét képezi- és gondosan kiragasztotta a pult elülső részére.

Mi inkább a kiírást javasoljuk…

Vissza a bejegyzésekhez

Budapesten és Pest megyében a kiszállás 2000 Ft+Áfa!

Azonnali számlajóváírás. Kereskedői számla. VISA üzleti kártyák.

A jelenleg érvényben lévő jogszabályok és az ehhez kapcsolódó pénztárgép szoftverek lehetővé teszik a pénztárgépek ún. „átszemélyesíthetőségét”. Ezért tulajdonosváltás esetén nem kell már az Adóügyi Ellenőrző Egységet kicserélni.Mit jelent ez? Bővebben...

Nálunk minden szükséges dokumentumot megtalál! Bővebben...

Ha üzemeltető pénztárgép használathoz kötött tevékenységét az üzemelés helyén befejezi, akkor a pénztárgépet le kell selejtezni. Bővebben...

Tudjon meg mnden az online pénztárgépekre vonatkozó jogszabályokról. Bővebben...

Jelenleg három mobil szolgáltató kínál kiskassza csomagot. Bővebben...

Írjon Nekünk bátran és mi 24 órán belül válaszolunk.
E-mail címünk: info@online-penztargep.net

online pénztárgép márkák