Online pénztárgép szerviz

Az esetleges meghibásodásokat a hét minden napján 0-24 óráig telefonszámainkon kérjük bejelenteni. Amennyiben a hiba telefonon keresztül nem javítható –az érvényben lévő jogszabályok alapján-, üzemeltető nyugtaadási kötelezettségének kézi nyugta kiállításával kell eleget tegyen.

A pénztárgép javítását a lehető leggyorsabban elkezdjük a helyszínen, de természetesen lehetőség van a szervizi javításra is. Minden esetben tájékoztatjuk üzemeltetőt a várható költségekről és a javítás időtartamáról.

A pénztárgép hosszabb ideig történő –általában forgalmazó/Adóügyi Ellenőrző Egység gyártó általi- javítása esetén a készlet erejéig csere pénztárgépet biztosítunk.

Javítás után szaktanáccsal látjuk el kedves ügyfeleinket a zökkenőmentes munkamegkezdésének érdekében.

Budapesten és Pest megyében a kiszállás 2000 Ft+Áfa!

Azonnali számlajóváírás. Kereskedői számla. VISA üzleti kártyák.

A jelenleg érvényben lévő jogszabályok és az ehhez kapcsolódó pénztárgép szoftverek lehetővé teszik a pénztárgépek ún. „átszemélyesíthetőségét”. Ezért tulajdonosváltás esetén nem kell már az Adóügyi Ellenőrző Egységet kicserélni.Mit jelent ez? Bővebben...

Nálunk minden szükséges dokumentumot megtalál! Bővebben...

Ha üzemeltető pénztárgép használathoz kötött tevékenységét az üzemelés helyén befejezi, akkor a pénztárgépet le kell selejtezni. Bővebben...

Tudjon meg mnden az online pénztárgépekre vonatkozó jogszabályokról. Bővebben...

Jelenleg három mobil szolgáltató kínál kiskassza csomagot. Bővebben...

Írjon Nekünk bátran és mi 24 órán belül válaszolunk.
E-mail címünk: info@online-penztargep.net

online pénztárgép márkák