Rólunk

A kezdetek…

Húsz évvel ezelőtt kezdtünk el pénztárgépekkel foglalkozni, mint Magyarország egyik legnagyobb forgalmazója sok tízezer, a világ vezető élvonalában tartozó, magas minőségi  követelményű, csúcskategóriájú, TEC típusú gépeket árusítottunk. Nemcsak hagyományos pénztárgépeket, hanem számítógép alapú POS rendszereket, vonalkódnyomtatókat, digitális, árszorzós mérlegeket és árazógépeket is. (Referenciáink: CORA, Bricostore, Billa, ROSSMANN, ÁFÉSZ, stb.)

Az új jogszabályok megjelenésével és az online pénztárgépek bevezetésével egyidőben újra visszaszálltunk a „ringbe”, de már egy kisebb, családiasabb hangulatú céggel.

A jelen…

Jelenleg három helyen várjuk kedves ügyfeleinket a hét minden napján. Mivel mi is a kereskedelemben dolgozunk, számunkra nem okoz gondot, ha a hétvégén vagy az esti órákban keresnek bennünket.

Mindenkinek igyekszünk személyre szabottan segíteni, az üzlet és a felhasználó igényeinek legjobban megfelelő, minőségileg is kielégítő pénztárgépet választani.

A garancia idő letelte után is gondozzuk gépeinket, 8.00-20.00-ig telefonos ügyeletet tartunk a hét minden napján, honlapunkon keresztül folyamatosan tájékoztatunk a változásokról, aktuális teendőkről és jogszabályi kötelezettségekről, ezzel is segítve az ügyfeleink munkáját.

Mi Önökért vagyunk, Önökért dolgozunk.

Budapesten és Pest megyében a kiszállás 2000 Ft+Áfa!

Azonnali számlajóváírás. Kereskedői számla. VISA üzleti kártyák.

A jelenleg érvényben lévő jogszabályok és az ehhez kapcsolódó pénztárgép szoftverek lehetővé teszik a pénztárgépek ún. „átszemélyesíthetőségét”. Ezért tulajdonosváltás esetén nem kell már az Adóügyi Ellenőrző Egységet kicserélni.Mit jelent ez? Bővebben...

Nálunk minden szükséges dokumentumot megtalál! Bővebben...

Ha üzemeltető pénztárgép használathoz kötött tevékenységét az üzemelés helyén befejezi, akkor a pénztárgépet le kell selejtezni. Bővebben...

Tudjon meg mnden az online pénztárgépekre vonatkozó jogszabályokról. Bővebben...

Jelenleg három mobil szolgáltató kínál kiskassza csomagot. Bővebben...

Írjon Nekünk bátran és mi 24 órán belül válaszolunk.
E-mail címünk: info@online-penztargep.net

online pénztárgép márkák